Kurë krimbat e njerëzve

Pse është e rrezikshme të hash unwashed perime, fruta ose të papërpunuara peshk? Pasojat e dështimit për të përmbushur të paktën elementare rregullat e higjienës? Kjo do të fillojnë të tregojnë historinë tuaj të shumë njerëzve që i kishte për të gjetur dhe për të bërë një efektiv i ilaçeve nga krimbat e njerëzve. Ka të tjera rreziqe që kërcënojnë shëndetin e fëmijëve dhe të rriturve. Për të gjetur një ilaç i mirë për parazitë për njerëzit – kjo nuk është një e shpejtë apo proces i thjeshtë. Kërkoni për një recetë se si të shpëtoj nga krimbat në shtëpi, ose të zgjedhin një mjekësor rrugë? Në trajtimin e këtyre pyetjeve është e pamundur të humbasë një detaj të vetëm.

krimbat njerëzit

Simptomat dhe shenjat e krimbave në njerëz

Ashtu si me çdo sëmundjeje, që shkakton frikë, helminthiasis (term mjekësor, përdoret kur më në fund) është shenjat e tyre. Një tipar karakteristik, e cila është tipike kur infeksioni i trupit nga çdo lloj forma parazitare, një rritje të ngadaltë të simptomave. E njeriut sistemi imunitar reagon në praninë e "huaj" skuqje, kollë e thatë, goiter, ndryshimi në nivelin e eosinophils në klinike analiza e gjakut.

Inflamacion i shkaktuar nga acarim të indeve të organeve të brendshme, kur parazit përpiqet për të mbajtur në, shtrydhet e indeve, metabolike dhe lirimin e toksinave, e cila mund të çojë në dështimin e jetike sistemet – e gjithë kjo ka simptoma të rënda, duke treguar drejtimin formë e sëmundjes. Në lidhje me afatet kohore, çdo parazit manifestohet në mënyra të ndryshme: disa i japin të dini për praninë tuaj në dy javë dhe për të tjerët një vit ose më shumë.

Si të shpëtoj nga parazitët

Zgjedhja mjekësore mënyra për të marrë shpëtoj nga parazitët, jo për të shmangur marrjen e de-ngrohja në prag të fondeve. Shumë njerëz tashmë janë të prodhuar barna kundër krimbave të gjerë të spektrit janë në gjendje të shpejt të sjellë parazitëve pa frikën e rikthimit të sëmundjes. Por për vetë-mjekoj-me ndihmën e të tillë do të thotë është absolutisht e pamundur! Vetëm pas konsultimit dhe të mëvonshëm monitorimit nga mjeku sepse efekte anësore edhe në nivelet minimale të toksicitetit është një faktor serioz që ju nuk duhet të mbyllë sytë.

Alternativë për pilula dhe mjekësore drogë nga krimbat tek njerëzit, janë bërë të njohura metodat. Si ekstrakte bimore janë më efektive se sa pilula për fëmijët nga krimbat apo ilaçe për të rriturit, ajo është e mirë për të gjetur në një kohë tjetër dhe jo kur simptomat e më në fund e ka manifestuar. Në qoftë se organi nuk e ka përvetësuar me larva dhe parazit është rritur në një fazë të kultivimit, ky rrezik nuk mund të trajtojë fara kungulli nga krimbat apo decoction e nevojshme "artileri" është shumë më serioze.

Klasifikimi i barnave kundër parazitëve

përgatitjet nga krimbat

Të gjitha de-ngrohja në prag të drogës ofruar nga industria farmaceutike, drogës janë të ndarë në të gjerë apo të ngushtë të spektrit. Sintetike forma të zëvendësohet hudhër dhe meshkuj shpellës fier, ngastra toke ekstrakt dhe të tjera mjete të natyrshme. Efektin e tabletave kundër krimbave është më i efektshëm në largimin e helminths, dhe i nënshtrohet kushteve të drogës është trajtimit. Kurë për krimbat në njerëzit e ngushtë të spektrit të përfshijnë: droga kundër cestodes dhe të gjerë kundër krimbave.

Droga kundër cestodes

Përdoret për ekspozimin ndaj tapeworms, dhe të demonstrojnë efikasitetin e këtyre barnave në gastrointestinal format e zorrëve helminthiasis dhe jashtë. Por edhe me të njohur të llojeve të helminth nuk e përjashton nevojën për ilaçe për alergji.

Droga kundër nematodes

Kundër zorrëve infeksion, mjeku ka një të gjithë listën e medikamenteve kundër krimbave të cilat janë përdorur me sukses në praktikë. Në mënyrë efektive të ndikojë tapeworms të aftë për të ilaçeve në vijim. Të fortë drogë nga jashtë parazitët e zorrëve formë.

Droga kundër trematodes

Janë caktuar një mjek kur diagnostikuar me një shumëllojshmëri të helminths – flukes. Për trajtimin e suksesshëm të zorrëve forma ju do të duhet për të marrë e veçantë medikamente të përshkruara nga mjeku. Për dozë këto mjete të dalë me efektshmëri, duke shkaktuar vdekjen e parazitëve, ajo duhet të krijojnë një mjek.

Droga kundër krimbave të gjerë të spektrit

Droga kundër parazitare morrave të këtij grupi janë të gjera "të autoritetit." Lufta me rritjen e parazitëve, parandalimin e rritjes së helminths, të tilla droga janë shkelur proceset metabolike të "jashtmit". Rritja e aktivitetit moderne drogë nga krimbat tek njerëzit, duke shfaqur një rreth të gjerë të veprimit, promovon shpejtë heqjen e parazitëve.

trajtim kundër krimbave

Më efektive për të kuruar krimba për fëmijët dhe të rriturit

Efektivitetin e ilaçeve të varet se çfarë lloj krimba arritur të marrë në trup. Kurë krimba për një person pavarësisht nga mosha është caktuar nga mjeku, pas analizës që i ndihmon për të identifikuar llojet e parazit. Pinworm, roundworm, Giardia apo të tjera parazitare infektimi: çfarë mjekësisë do të ndihmojë të shpëtoj nga krimba dhe sa kohë duhet të marrë? Kursin e trajtimit deri në spital duhet të emërojë një mjek. Nuk e vetë mjekoj -!

Tabletë për parandalimin e krimbave në njerëz

Trajtim mjekësor përfshin parandalimin e helminthiasis në disa faktorë rreziku. Mjekim kundër krimbave të njerëzve, si një masë parandaluese është përshkruar nga mjeku, pas një kurs trajtimi. Disa javë më vonë, kur në fakt ishte zbuluar krimbat, ndonjëherë është e nevojshme për të ri-marrë pilula në mënyrë që të përjashtojë të ri-infektimi. Në të gjitha rastet e tjera, ajo është rekomanduar me forcë që të drogës pa parandalimin.

10.05.2019